Dhe, midis lumit te fjaleve, si nje dru i mbytur, perseri proverbi: po u grinde me kroin, mbete pa uje. - Shkeputur nga romani ‘Dimri i vetmise se madhe’, 1971, nga Ismail Kadare, Onufri.

Dhe, midis lumit te fjaleve, si nje dru i mbytur, perseri proverbi: po u grinde me kroin, mbete pa uje.

Shkeputur nga romani ‘Dimri i vetmise se madhe’, 1971, nga Ismail Kadare, Onufri.

Fotografia, Dallga e poshtme nga @morysetta

#ismailkadare #enkeledasuti

Comments

Popular Posts