Dhe vertete, para se shkojme kesaj bote pyesim: a ishim ndonjehere ne te? Dhe, ashtu sic ishim njerez te perkohshem, folem vetem gjera te perkohshme, edhe pse zoteruam iluzionin madheshtor te perjetesise. - Shkeputur nga romani ‘Tutori’, nga Mimoza Ahmeti, Mapo, 2018.

Dhe vertete, para se shkojme kesaj bote pyesim: a ishim ndonjehere ne te? Dhe, ashtu sic ishim njerez te perkohshem, folem vetem gjera te perkohshme, edhe pse zoteruam iluzionin madheshtor te perjetesise.


Shkeputur nga romani ‘Tutori’, nga Mimoza Ahmeti, Mapo, 2018.

Piktura, Gjykimi, 2016, Tomasz Ryger

#mimozaahmeti #enkeledasuti #tomaszryger @mimozaahmeti_paintingsandpoems

Comments

Popular Posts