Djaloshi telefononte per mbremje. Keshtu pat filluar: Naten e mire zemer! Naten! Perseriste ajo. Akoma ne faqen e saj cimberiste njefare butesie lekure. Dhe kishin premtuar improvizim. - Shkeputur nga romani ‘Gruaja halucinante’, nga Mimoza Ahmeti, Onufri, 2019

Djaloshi telefononte per mbremje. Keshtu pat filluar: Naten e mire zemer!

Naten! Perseriste ajo.
Akoma ne faqen e saj cimberiste njefare butesie lekure. Dhe kishin premtuar improvizim.

Shkeputur nga romani ‘Gruaja halucinante’, nga Mimoza Ahmeti, Onufri, 2019

#mimozaahmeti #enkeledasuti @mimozaahmeti_paintingsandpoems

Comments

Popular Posts