Dukej sikur dikush e kishte perplasur diellin mbi toke dhe kudo, ne rruge, ne qelqet e dritareve, mbi pellgje dhe mbi syte e njerezve kishin mbetur, pas perplasjes, copera ndricimesh te largeta. - Shkeputur nga romani ‘Kronike ne gur’, 1964, nga Ismail Kadare, Onufri.

Dukej sikur dikush e kishte perplasur diellin mbi toke dhe kudo, ne rruge, ne qelqet e dritareve, mbi pellgje dhe mbi syte e njerezve kishin mbetur, pas perplasjes, copera ndricimesh te largeta.

Shkeputur nga romani ‘Kronike ne gur’, 1964, nga Ismail Kadare, Onufri.

Fotografia nga @helengadjilova

#ismailkadare #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts