Duket sikur kam nje force kaq te madhe tani brenda vetes, saqe mendoj se mund te perballoj gjithcka, cdo vuajtje, vetem qe te jem ne gjendje qe t’i them vetvetes dhe te perseris ne cdo cast ‘Une ekzistoj’. Ne mijera agoni…Une ekzistoj. Jam i stermunduar…por une ekzistoj. Ndonese qendroj vetem mbi nje shtylle…une ekzistoj! Shoh diellin, dhe nese nuk e shoh diellin, une e di se ai eshte aty. Dhe aty eshte nje jete e tere, duke e ditur se dielli eshte aty. - Nga Fyodor Dostoyevsky

Duket sikur kam nje force kaq te madhe tani brenda vetes, saqe mendoj se mund te perballoj gjithcka, cdo vuajtje, vetem qe te jem ne gjendje qe t’i them vetvetes dhe te perseris ne cdo cast ‘Une ekzistoj’. Ne mijera agoni…Une ekzistoj. Jam i stermunduar…por une ekzistoj. Ndonese qendroj vetem mbi nje shtylle…une ekzistoj! Shoh diellin, dhe nese nuk e shoh diellin, une e di se ai eshte aty. Dhe aty eshte nje jete e tere, duke e ditur se dielli eshte aty. - Nga Fyodor Dostoyevsky

Fotografia, Colin Firth duke pire vere ne nje vaske, 2003

Comments

Popular Posts