E shihni ate lekure dhie te mberthyer ne dru? Bjeri me shkop dhe mbi te do te gjemojne te gjitha zhurmat e jetes. - Shkeputur nga romani ‘Lekura e daulles’, 1967, nga Ismail Kadare, Onufri.

E shihni ate lekure dhie te mberthyer ne dru?

Bjeri me shkop dhe mbi te do te gjemojne te gjitha zhurmat e jetes.

Shkeputur nga romani ‘Lekura e daulles’, 1967, nga Ismail Kadare, Onufri.

Fotografia nga @slutfocate

#ismailkadare #enkeledasuti

Comments

Popular Posts