Femijet jane mbreterit dhe mbretereshat e pathyeshmerise, kampionet e dhimbjes. Jemi ne ata qe kemi frike. - Shkeputur nga libri “Cdo gje eshte fucked”, Nje liber per shpresen, nga Mark Manson, perktheu Bledar Kurti, Minerva 2019.

Femijet jane mbreterit dhe mbretereshat e pathyeshmerise, kampionet e dhimbjes. Jemi ne ata qe kemi frike.

Shkeputur nga libri “Cdo gje eshte fucked”, Nje liber per shpresen, nga Mark Manson, perktheu Bledar Kurti, Minerva 2019.

Fotografia nga @t.t_75

#markmanson #enkeledasuti

Comments

Popular Posts