Filozofia ime eshte: Nuk eshte fare puna ime se cfare thone dhe se cfare mendojne njerezit e tjeter per mua. Une jam ai qe jam dhe une bej ate qe bej. Une nuk pres asgje dhe pranoj gjithcka. Dhe kjo e ben jeten shume me te thjeshte. - Nga Antony Hopkins

Filozofia ime eshte: Nuk eshte fare puna ime se cfare thone dhe se cfare mendojne njerezit e tjeter per mua. Une jam ai qe jam dhe une bej ate qe bej. Une nuk pres asgje dhe pranoj gjithcka. Dhe kjo e ben jeten shume me te thjeshte.

Nga Antony Hopkins

#antonyhopkins #enkeledasuti

Comments

Popular Posts