Fjodori ishte i nje dashurie mistike, plot terratis dhe dirigjim Siberie, ndersa dashuria e Leos ishte nje agoni boterore, masive, publike, nje orgji pa karakter dhe destin dhe pa objekt privat, sic mund te quhet perfytyrimi i nje te dashuri ne kuptimin e embel te fjales. - Shkeputur nga romani ‘Tutori’, nga Mimoza Ahmeti, Mapo, 2018.

Fjodori ishte i nje dashurie mistike, plot terratis dhe dirigjim Siberie, ndersa dashuria e Leos ishte nje agoni boterore, masive, publike, nje orgji pa karakter dhe destin dhe pa objekt privat, sic mund te quhet perfytyrimi i nje te dashuri ne kuptimin e embel te fjales.


Shkeputur nga romani ‘Tutori’, nga Mimoza Ahmeti, Mapo, 2018.

Imazhi, Art kolazh nga Robin Isely

#mimozaahmeti #enkeledasuti @mimozaahmeti_paintingsandpoems

Comments

Popular Posts