Fjodori me mesoi se nata eshte baza e pafundesise dhe se, kur vdes, ne varr eshte nate. - Shkeputur nga romani ‘Tutori’, nga Mimoza Ahmeti, Mapo, 2018.

Fjodori me mesoi se nata eshte baza e pafundesise dhe se, kur vdes, ne varr eshte nate.


Shkeputur nga romani ‘Tutori’, nga Mimoza Ahmeti, Mapo, 2018.

Fotografia, Bashkebisedimet e fundit, nga Michel Kirch

#mimozaahmeti #enkeledasuti #michelkirch @mimozaahmeti_paintingsandpoems

Comments

Popular Posts