Gjithe lufta ndodh midis drejtimit dhe perceptimit, midis rrugeve te medha dhe rrugeve te vogla. Mbetej gjalle nga pasioni i saj per rruget e vogla. - Fragmente nga tregimi ‘Rruget e vogla’, nga libri Tregimet e Civilizimit, nga Mimoza Ahmeti, Albas, 2019.

Gjithe lufta ndodh midis drejtimit dhe perceptimit, midis rrugeve te medha dhe rrugeve te vogla.

Mbetej gjalle nga pasioni i saj per rruget e vogla.

Vizatimi nga Mimoza Ahmeti

Fragmente nga tregimi ‘Rruget e vogla’, nga libri Tregimet e Civilizimit, nga Mimoza Ahmeti, Albas, 2019.

#mimozaahmeti #enkeledasuti @mimozaahmeti_paintingsandpoems

Comments

Popular Posts