Hena dhe oqeani, ne maje te nje mali, lexohen si pasqyra ne skaj te botes. Atje une dhe Aferdita e shkalleve te Luvrit filluam te flisnim per ate qe iku, per ate qe vjen. Me vone dicka u keput. Nuk e di pse. Aty ku isha une, nuk ishte ajo. Zemra e ngrire askujt s’i mjafton. - Shkeputur nga romani ‘Atdheu im Torzo’, nga Rexhep Ferri, Onufri, 2019

Hena dhe oqeani, ne maje te nje mali, lexohen si pasqyra ne skaj te botes. Atje une dhe Aferdita e shkalleve te Luvrit filluam te flisnim per ate qe iku, per ate qe vjen. Me vone dicka u keput. Nuk e di pse. Aty ku isha une, nuk ishte ajo. Zemra e ngrire askujt s’i mjafton.

Shkeputur nga romani ‘Atdheu im Torzo’, nga Rexhep Ferri, Onufri, 2019

#rexhepferri #enkeledasuti #marilynmonroe

Comments

Popular Posts