I shoqi e pat cilesuar si nje halucinante, femer qe vuante nga perfytyrime te pabazuara dhe nuk e fshinte nje fare neverie per gjendjen e saj te rende. Ajo sillej ne hapesiren midis burrit dhe te dashurit pa pasur as njerin as tjetrin dhe kete e quante lumturi qyteti. - Shkeputur nga romani ‘Gruaja halucinante’, nga Mimoza Ahmeti, Onufri, 2019

I shoqi e pat cilesuar si nje halucinante, femer qe vuante nga perfytyrime te pabazuara dhe nuk e fshinte nje fare neverie per gjendjen e saj te rende.


Ajo sillej ne hapesiren midis burrit dhe te dashurit pa pasur as njerin as tjetrin dhe kete e quante lumturi qyteti.

Shkeputur nga romani ‘Gruaja halucinante’, nga Mimoza Ahmeti, Onufri, 2019

Piktura, Anatonia e zemres, ajo e kishte nje zemer nga Enrique Simonet

#mimozaahmeti #enkeledasuti #enriquesimonet @mimozaahmeti_paintingsandpoems

Comments

Popular Posts