Ishim vetem ne te dy ne dhomen e madhe. Nuk kisha pare kurre nje deshperim te tille ne syte dhe ne krejt lekuren e saj. - Shkeputur nga romani ‘Kronike ne gur’, 1964, nga Ismail Kadare, Onufri.

Ishim vetem ne te dy ne dhomen e madhe. Nuk kisha pare kurre nje deshperim te tille ne syte dhe ne krejt lekuren e saj.

Shkeputur nga romani ‘Kronike ne gur’, 1964, nga Ismail Kadare, Onufri.

Piktura, Falme, Lorraine Christie

#lorrainechristie #ismailkadare #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts