Jo cdo njeri mund te jete nje tartuf. Shumica prej nesh jane patate. Dhe eshte dicka shume e mire qe te jesh nje patate. - Nga Massimo Bottura

Jo cdo njeri mund te jete nje tartuf. Shumica prej nesh jane patate. Dhe eshte dicka shume e mire qe te jesh nje patate.

Nga Massimo Bottura

Via @socialclubofficiel

#madsimobottura #enkeledasuti

Comments

Popular Posts