Kishte rene ne dashuri! Ndersa ndodhej perballe tij ajo ndiente se fusha e terheqjes krijohej pak me anash tij, disa centimetra me tutje, le te themi. Ajo i ngulte syte aty, buzeqeshte aty, pergjigjej aty. - Shkeputur nga romani ‘Gruaja halucinante’, nga Mimoza Ahmeti, Onufri, 2019

Kishte rene ne dashuri!


Ndersa ndodhej perballe tij ajo ndiente se fusha e terheqjes krijohej pak me anash tij, disa centimetra me tutje, le te themi. Ajo i ngulte syte aty, buzeqeshte aty, pergjigjej aty.

Nje dite ajo guxoi e i tha se, pak me anash, diku me anash tij, ishte nje drite e mbledhur, e bardhe si qelibar, ndoshta...dashuria!

E shikon qe nuk je reale? Perseriti: - Ta kam thene qe nuk je reale!
Kaq iu kujtua asaj ne ate perhumbje dhe hyri serish ne jete.

Shkeputur nga romani ‘Gruaja halucinante’, nga Mimoza Ahmeti, Onufri, 2019

Imazhi nga @_.lunatico._

#mimozaahmeti #enkeledasuti @mimozaahmeti_paintingsandpoems

Comments

Popular Posts