Mendova se, sado i ndjeshem qe te jete nje burre, ka nevoje te flere…se burrat dhe bebet e kane te domosdoshem gjumin. Pastaj buzeqesha sepse e kuptova qe po mendoja si femer. - Shkeputur nga Romani ‘Arkitrau’ nga Mimoza Ahmeti, Onufri, 2019

Mendova se, sado i ndjeshem qe te jete nje burre, ka nevoje te flere…se burrat dhe bebet e kane te domosdoshem gjumin. Pastaj buzeqesha sepse e kuptova qe po mendoja si femer.

Shkeputur nga Romani ‘Arkitrau’ nga Mimoza Ahmeti, Onufri, 2019

Imazhi nga @cult.class

#mimozaahmeti #enkeledasuti @mimozaahmeti_paintingsandpoems

Comments

Popular Posts