Mes meje dhe Brikenes, per nje nate pa gjume hyri shija e artit per art. Ne kokat e njerezve duhet futur bukuria... - Shkeputur nga romani ‘Atdheu im Torzo’, nga Rexhep Ferri, Onufri, 2019

Mes meje dhe Brikenes, per nje nate pa gjume hyri shija e artit per art. Ne kokat e njerezve duhet futur bukuria...


Shkeputur nga romani ‘Atdheu im Torzo’, nga Rexhep Ferri, Onufri, 2019

Fotografia nga @tomabervetsky

#rexhepferri #enkeledasuti

Comments

Popular Posts