Muzika e turbulloi menjehere dhe dhimbjet u kthyen ne kuaj te lire. Gruaja halucinante po lahej ne tinguj. - Shkeputur nga romani ‘Gruaja halucinante’, nga Mimoza Ahmeti, Onufri, 2019

Muzika e turbulloi menjehere dhe dhimbjet u kthyen ne kuaj te lire. Gruaja halucinante po lahej ne tinguj.


Shkeputur nga romani ‘Gruaja halucinante’, nga Mimoza Ahmeti, Onufri, 2019

Imazhi nga @mrcjuhel

#mimozaahmeti #enkeledasuti @mimozaahmeti_paintingsandpoems

Comments

Popular Posts