Ndoshta kur te vije ajo kohe, ne jo vetem qe do e kuptojme por do e kuptojme me krahe te hapur te Verteten e Hidhur: qe ne e imagjinuam rendesine tone, ne e shpikem qellimin tone, dhe se ne ishim, dhe vazhdojme te jemi, nje hic. - Shkeputur nga libri “Cdo gje eshte fucked”, Nje liber per shpresen, nga Mark Manson, perktheu Bledar Kurti, Minerva 2019.

Ndoshta kur te vije ajo kohe, ne jo vetem qe do e kuptojme por do e kuptojme me krahe te hapur te Verteten e Hidhur: qe ne e imagjinuam rendesine tone, ne e shpikem qellimin tone, dhe se ne ishim, dhe vazhdojme te jemi, nje hic.

Gjate te gjithe kohes, ne kemi qene nje hic.
Dhe atehere, vetem atehere kur te ndodhe kjo, ciklit te perjetshem te shpreses dhe shkaterrimit do t’i vije fundi. Apo...?

Shkeputur nga libri “Cdo gje eshte fucked”, Nje liber per shpresen, nga Mark Manson, perktheu Bledar Kurti, Minerva 2019.

#markmanson #enkeledasuti

Comments

Popular Posts