Ne jetet tona personale dhe profesionale, ne goditemi vazhdimisht nga nje fatkeqesi njera pas tjetres, shumica e te cilave ne nuk kemi kontroll. Por kater gjerat mbi te cilat ne kemi kontroll total jane se si ne reagojne, se si pershtatemi, se si marrim fryme dhe se si veprojme. - Nga Diamond Dallas Page

Ne jetet tona personale dhe profesionale, ne goditemi vazhdimisht nga nje fatkeqesi njera pas tjetres, shumica e te cilave ne nuk kemi kontroll. Por kater gjerat mbi te cilat ne kemi kontroll total jane se si ne reagojne, se si pershtatemi, se si marrim fryme dhe se si veprojme.

Nga Diamond Dallas Page

#007 #enkeledasuti

Comments

Popular Posts