Ne kete qytet dashuria ndalohet, - tha me ze te ulet . - Ti do te rritesh dhe do ta provosh ndonje dite. - Shkeputur nga romani ‘Kronike ne gur’, 1964, nga Ismail Kadare, Onufri.

Ne kete qytet dashuria ndalohet, - tha me ze te ulet . - Ti do te rritesh dhe do ta provosh ndonje dite.

Shkeputur nga romani ‘Kronike ne gur’, 1964, nga Ismail Kadare, Onufri.

#ismailkadare #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts