Ne legjendat e vjetra i gjalli dhe i vdekuri, ne njefare menyre qe ka mbetur per t’u rrefyer, udhetojne bashke mbi nje kale. - Shkeputur nga romani ‘Atdheu im Torzo’, nga Rexhep Ferri, Onufri, 2019

Ne legjendat e vjetra i gjalli dhe i vdekuri, ne njefare menyre qe ka mbetur per t’u rrefyer, udhetojne bashke mbi nje kale.


Shkeputur nga romani ‘Atdheu im Torzo’, nga Rexhep Ferri, Onufri, 2019

Fotografia nga @serhat_demiroglu_photography

#rexhepferri #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts