Ne rrugen e ndricuar zbehte dykeshin hijet e Marianes dhe te te panjohurit. Tori vazhdonte te defrente te ftuarat. C’del nga martesa e iriqit me gjarprin? Pyeste ai. Dhe pergjigjej: dy metra tel me gjemba. - Shkeputur nga romani ‘Dimri i vetmise se madhe’, 1971, nga Ismail Kadare, Onufri.

Ne rrugen e ndricuar zbehte dykeshin hijet e Marianes dhe te te panjohurit. Tori vazhdonte te defrente te ftuarat. C’del nga martesa e iriqit me gjarprin? Pyeste ai. Dhe pergjigjej: dy metra tel me gjemba.

Shkeputur nga romani ‘Dimri i vetmise se madhe’, 1971, nga Ismail Kadare, Onufri.

Fotografia nga bnw_planet

#ismailkadare #enkeledasuti

Comments

Popular Posts