Nese shfletojme nje liber, harrojme nje lufte. Ne kete thes hyjne edhe kokrra e lotit dhe kokrra e kripes. - Shkeputur nga romani ‘Atdheu im Torzo’, nga Rexhep Ferri, Onufri, 2019

Nese shfletojme nje liber, harrojme nje lufte. Ne kete thes hyjne edhe kokrra e lotit dhe kokrra e kripes.

Shkeputur nga romani ‘Atdheu im Torzo’, nga Rexhep Ferri, Onufri, 2019

Fotografia nga @billsmith2315

#rexhepferri #enkeledasuti

Comments

Popular Posts