Nje kavaljer shijon dhe hesht, perseriti me vete nje fraze te degjuar rastesisht ne teater. - Shkeputur nga romani ‘Dimri i vetmise se madhe’, 1971, nga Ismail Kadare, Onufri.

Nje kavaljer shijon dhe hesht, perseriti me vete nje fraze te degjuar rastesisht ne teater.

Shkeputur nga romani ‘Dimri i vetmise se madhe’, 1971, nga Ismail Kadare, Onufri.

#ismailkadare #enkeledasuti

Comments

Popular Posts