Nje rast interesant - Shkeputur nga tregimet ‘Gruaja me flatra’ nga Dino Buxati

Nje rast interesant

Vajza tha: Mua me pelqen jeta.
Si? Si thate?
Ah, vertete? Pa shpjegohuni, shpjegohuni mire.
Mua me pelqen, kaq, dhe te ndahesha prej saj do me vinte shume keq.
Zonjushe, vazhdoni pra, eshte tmerresisht interesante.
Jepi, he...Ejani edhe ju te degjoni zonjushen, qe thote se i pelqen jeta.

Shkeputur nga tregimet ‘Gruaja me flatra’ nga Dino Buxati, perkthyer nga Zija Cela dhe Dritan Cela, 1993, Sh. B. Naim Frasheri.

Comments

Popular Posts