Pas deres i zuri syri perseri rripin e zi te Mires dhe ia shkrepi te qarit. Ai kishte njeqind flutura te tilla te zeza qe vertiteshin brenda tij. - Shkeputur nga romani ‘Dimri i vetmise se madhe’, 1971, nga Ismail Kadare, Onufri.

Pas deres i zuri syri perseri rripin e zi te Mires dhe ia shkrepi te qarit. Ai kishte njeqind flutura te tilla te zeza qe vertiteshin brenda tij.

Shkeputur nga romani ‘Dimri i vetmise se madhe’, 1971, nga Ismail Kadare, Onufri.

Fotografia nga @dilliwalatraveler

#ismailkadare #enkeledasuti

Comments

Popular Posts