Por ajo ishte nje grua qe kishte vuajtur tek cdo kufiri, dhe mund te jepte nje mundesi pa kufi. - Shkeputur nga romani ‘Gruaja halucinante’, nga Mimoza Ahmeti, Onufri, 2019

Por ajo ishte nje grua qe kishte vuajtur tek cdo kufiri, dhe mund te jepte nje mundesi pa kufi.


Shkeputur nga romani ‘Gruaja halucinante’, nga Mimoza Ahmeti, Onufri, 2019

Fotografia nga Nadia Maria

#mimozaahmeti #enkeledasuti #nadiamaria @mimozaahmeti_paintingsandpoems

Comments

Popular Posts