Preke qafen time nese mendon se do te gjesh nje vlage te lashte dhe te harruar Eshte nga koha kur deshiroja te isha nje kale Qe te mos isha nje fantazme Preki faqet e mia Eja te ikim… - Nga Juan Gelman

Preke qafen time nese mendon se do te gjesh nje vlage te lashte dhe te harruar

Eshte nga koha kur deshiroja te isha nje kale
Qe te mos isha nje fantazme
Preki faqet e mia
Eja te ikim…
Nga Juan Gelman
Imazhi nga @cult.class

Comments

Popular Posts