Sa mire qe Fryma e kishte krijuar prej ngeje dhe jo prej nxitimi! Qeshi. - Shkeputur nga romani ‘Gruaja halucinante’, nga Mimoza Ahmeti, Onufri, 2019

Sa mire qe Fryma e kishte krijuar prej ngeje dhe jo prej nxitimi!

Qeshi.

Shkeputur nga romani ‘Gruaja halucinante’, nga Mimoza Ahmeti, Onufri, 2019

Fotografia nga @migueladroverofficial

#mimozaahmeti #enkeledasuti @mimozaahmeti_paintingsandpoems

Comments

Popular Posts