Sa per halucinimin, ajo kish vuajtur gjithmone nga ato perfytyrimet e quajtura te pabazuara dhe ndoshta, po te mos ishin ato, ajo zor se do te gjendej me ne kete bote te bazuar. - Shkeputur nga romani ‘Gruaja halucinante’, nga Mimoza Ahmeti, Onufri, 2019

Sa per halucinimin, ajo kish vuajtur gjithmone nga ato perfytyrimet e quajtura te pabazuara dhe ndoshta, po te mos ishin ato, ajo zor se do te gjendej me ne kete bote te bazuar.


Shkeputur nga romani ‘Gruaja halucinante’, nga Mimoza Ahmeti, Onufri, 2019

Imazhi nga @koketit

#mimozaahmeti #enkeledasuti @mimozaahmeti_paintingsandpoems

Comments

Popular Posts