...sepse rrugen drejt fshehtesive e dinin vetem shkronjat arabe, ashtu si mizat e dheut, qe dinin vrimat dhe te carat nen toke. - Shkeputur nga romani ‘Kronike ne gur’, 1964, nga Ismail Kadare, Onufri.

...sepse rrugen drejt fshehtesive e dinin vetem shkronjat arabe, ashtu si mizat e dheut, qe dinin vrimat dhe te carat nen toke.

Shkeputur nga romani ‘Kronike ne gur’, 1964, nga Ismail Kadare, Onufri.

#ismailkadare #enkeledasuti #divineinterventionmovie #eliasuleiman 

Comments

Popular Posts