Shqiptaret, mbylljen ne kafaz e kane pasion. Brenda nje dite pastrojne kopshtin zoologjik dhe marrin pjese ne parlament. Te bindur se e verteta eshte liria e humbur, e harrojne luften. - Shkeputur nga romani ‘Atdheu im Torzo’, nga Rexhep Ferri, Onufri, 2019

Shqiptaret, mbylljen ne kafaz e kane pasion.

Brenda nje dite pastrojne kopshtin zoologjik dhe marrin pjese ne parlament. Te bindur se e verteta eshte liria e humbur, e harrojne luften.

Shkeputur nga romani ‘Atdheu im Torzo’, nga Rexhep Ferri, Onufri, 2019

Piktura, Devolved parliament, Banksy

#rexhepferri #enkeledasuti #banksy

Comments

Popular Posts