Syte e tyre qene ndeshur rreshqitazi dhe, ndersa ajo largohej, ai kishte menduar se, kur dy njerez ftoheshin dhe nisnin te vdisnin per njeri-tjetrin, vdekja fillonte pikerisht nga syte. - Shkeputur nga romani ‘Dimri i vetmise se madhe’, 1971, nga Ismail Kadare, Onufri.

Syte e tyre qene ndeshur rreshqitazi dhe, ndersa ajo largohej, ai kishte menduar se, kur dy njerez ftoheshin dhe nisnin te vdisnin per njeri-tjetrin, vdekja fillonte pikerisht nga syte.

Shkeputur nga romani ‘Dimri i vetmise se madhe’, 1971, nga Ismail Kadare, Onufri.

Fotografia nga @maleyphoto

#ismailkadare #enkeledasuti

Comments

Popular Posts