Tani isha une ai qe u afrova. U ula prane saj dhe po i ledhatoja ne heshtje floket e kuqerremta. Edhe pak e ato do te beheshin inkandeshente si dhembja. - Shkeputur nga tregimet ‘Gruaja me flatra’ nga Dino Buxati

Tani isha une ai qe u afrova. U ula prane saj dhe po i ledhatoja ne heshtje floket e kuqerremta. Edhe pak e ato do te beheshin inkandeshente si dhembja.


Shkeputur nga tregimet ‘Gruaja me flatra’ nga Dino Buxati, perkthyer nga Zija Cela dhe Dritan Cela, 1993, Sh. B. Naim Frasheri. 

Comments

Popular Posts