Tani jam bere njeri i mire. Por jo sepse dua. Une nuk kam zgjedhje tjeter. Doktori me thote: Jeta jote lavirret ne fije te holle! - Fragmente nga tregimi ‘Sensi’, nga libri Tregimet e Civilizimit, nga Mimoza Ahmeti, Albas, 2019.

Nuk e di se perse, - tha ajo, - realiteti me ka shtyre gjithmone vetem drejt vesit ose katastrofes! Kam provuar divorcin, drogen, silikonin dhe kancerin e gjirit, alkoolizmin dhe, me ne fund, aksidentin automobilistik, ku trupi m’u pre ne dhjete mije feta. Tani jam bere njeri i mire. Por jo sepse dua. Une nuk kam zgjedhje tjeter. Doktori me thote: Jeta jote lavirret ne fije te holle!

Fragmente nga tregimi ‘Sensi’, nga libri Tregimet e Civilizimit, nga Mimoza Ahmeti, Albas, 2019.

Vizatimi nga Mimoza Ahmeti

#mimozaahmeti #enkeledasuti @mimozaahmeti_paintingsandpoems 

Comments

Popular Posts