Te pazari i te larave dhe te palarave tona u ndala. - Shkeputur nga romani ‘Atdheu im Torzo’, nga Rexhep Ferri, Onufri, 2019

Te pazari i te larave dhe te palarave tona u ndala.

Shkeputur nga romani ‘Atdheu im Torzo’, nga Rexhep Ferri, Onufri, 2019

#rexhepferri #enkeledasuti

Comments

Popular Posts