Une te dua! tha ajo dhe qau kur e tha kete. Iu duk se pohoi vdekjen e shpirtit. - Shkeputur nga romani ‘Gruaja halucinante’, nga Mimoza Ahmeti, Onufri, 2019

Une te dua! tha ajo dhe qau kur e tha kete. Iu duk se pohoi vdekjen e shpirtit.


Shkeputur nga romani ‘Gruaja halucinante’, nga Mimoza Ahmeti, Onufri, 2019

Fotografia nga @jessica_fiore_photographie

#mimozaahmeti #enkeledasuti @mimozaahmeti_paintingsandpoems

Comments

Popular Posts