Vdekja dhe dashuria ecin dore per dore. Erosi qenkej i vetmuar, veti perceptimi…Ta kekroje ate prej dikujt, ishte si te kerkoje vdekjen. - Shkeputur nga romani ‘Gruaja halucinante’, nga Mimoza Ahmeti, Onufri, 2019

Vdekja dhe dashuria ecin dore per dore. Erosi qenkej i vetmuar, veti perceptimi…Ta kekroje ate prej dikujt, ishte si te kerkoje vdekjen.


Shkeputur nga romani ‘Gruaja halucinante’, nga Mimoza Ahmeti, Onufri, 2019

Piktura, Erosi dhe Thanatosi, nga Bart Heijlen

#mimozaahmeti #enkeledasuti #bartheijlen @mimozaahmeti_paintingsandpoems

Comments

Popular Posts