Vec me sy te shihemi Pa dhe bota te permbyset... - Shkeputur nga romani ‘Qyteti pa reklama’, 1959, nga Ismail Kadare, Onufri.

Ne keto dite Gjonit, i vertiteshin ne mend, si mjegull, te zhveshura nga fjalet, vargjet e famshme te De Rades:

Vec me sy te shihemi
Pa dhe bota te permbyset...

Shkeputur nga romani ‘Qyteti pa reklama’, 1959, nga Ismail Kadare, Onufri.

Piktura, Vallezimi makaber, 1949, Arthur Kampf

#arthurkampf #ismailkadare #enkeledasuti

Comments

Popular Posts