Vendos se cfare je, se cfare kerkon qe te shprehesh nga menyra se si vishesh dhe menyra se si jeton. - Nga Gianni Versace

Vendos se cfare je, se cfare kerkon qe te shprehesh nga menyra se si vishesh dhe menyra se si jeton.


Nga Gianni Versace

Comments

Popular Posts