Cili eshte dallimi kimik ndermjet nje loti trishtimi dhe nje loti gezimi? Nga Jose Saramago

Cili eshte dallimi kimik ndermjet nje loti trishtimi dhe nje loti gezimi?


Nga Jose Saramago

Imazhi nga @matialonsor

Comments

Popular Posts