Dashuria eshte nje mister. Nje lidhje e veshtire dhe e mrekullueshme qe rrezikon gjithcka qe ne jemi: shpresat tona, frikerat tona, historine tone. - Nga Gabriel Rolon


Dashuria eshte nje mister. Nje lidhje e veshtire dhe e mrekullueshme qe rrezikon gjithcka qe ne jemi: shpresat tona, frikerat tona, historine tone.


Nga Gabriel Rolon

Comments

Popular Posts