Dhe keshtu ne jetuam…duke mesuar se si te ishim pa bere asgje. Nga Abilio Estevez

Dhe keshtu ne jetuam…duke mesuar se si te ishim pa bere asgje.


Nga Abilio Estevez

Comments

Popular Posts