Dje vuajta dhimbjen Nuk e dija se fytyra e saj ishte prej gjaku - Nga Alda Merini

Dje vuajta dhimbjen

Nuk e dija se fytyra e saj ishte prej gjaku
Buze te forta metali
Dhimbja eshte pa te neserme


Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts