Erresira eshte thjesht nje pyetje e madhe drite. - Nga Alda Merini

Erresira eshte thjesht nje pyetje e madhe drite.


Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkekeda Suti

Comments

Popular Posts