Fati me goditi pas shpine dhe une ende thashe se ishte nje perkedhelje. Nga Alda Merini

Fati me goditi pas shpine dhe une ende thashe se ishte nje perkedhelje.


Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Imazhi, Spiralja e Fibonacit @lewendlewend

Comments

Popular Posts