I hap krahet e mi ne hijen e embel Per te kapur serish vetmine time Dhe qendroj krahe saj, pa levizur Me syte hapur Jeta ndali Nga Julia Priluzky Farrny

I hap krahet e mi ne hijen e embel

Per te kapur serish vetmine time
Dhe qendroj krahe saj, pa levizur
Me syte hapur
Jeta ndali
Nga Julia Priluzky Farrny
Imazhi, Fillimi i botes nga @welderwings

Comments

Popular Posts