Jeta i paguan faturat e saj me gjakun tend dhe ti ende beson se je nje bilbil? Nga Roque Dalton

Jeta i paguan faturat e saj me gjakun tend dhe ti ende beson se je nje bilbil?


Nga Roque Dalton

Comments

Popular Posts